حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی موسوی نسب در گفتگو با آینده روشن اظهار داشت: همایش بین المللی دکترین مهدویت در نیمه اول ماه شعبان معظم سالجاری (تیر ماه امسال) در تهران توسط موسسه آینده روشن (پِژوهشکده تخصصی مهدویت) برگزار میشود.
وی با اشاره به این مطلب که ششمین دوره این همایش از استقبال خوب پژوهشگران داخلی و خارجی روبرو شد، گفت: انتظار، آمادگی و زمینهسازی و رسالت منتظران، تحقق یک جامعه منتظر و زمینهساز است؛ زمینه سازی همانا انجام همه وظایف و تکالیفی است که فرد و جامعه شیعی نسبت به امام غایب و تحقق اهداف او دارد و جامعه منتظر و زمینهساز، جامعهای است که اهداف، روابط و برنامههای خود را همسو با مقاصد و خواستههای امام قرار میدهد.
وی افزود: در حقیقت هویت جامعه و حکومت شیعی و میزان اعتبار و مشروعیت آن وابسته به انجام این وظایف و تکالیف و اهتمام و تلاش در راستای تحقق آنهاست، از اینرو وظیفه اساسی حکومت زمینهساز، طراحی راهبردها و راهکارهای دستیابی به جامعه منتظر است.
موسوی نسب گفت: در میان همه راهبردها، بیتردید اولویت اول و سهم بیشتر از آن راهبردهای فرهنگی است و به گفته تمامی صاحبنظران فرهنگی، نقش رسانه در این عرصه بیبدیل است.
مسوول دبیرخانه همایش بینالمللی دکترین مهدویت با اشاره به این کلام مقام معظم رهبری (دامت برکاته) که میفرمایند: «امروز رسانهها در دنیا فکر، فرهنگ، رفتار و در حقیقت هویت فرهنگی انسان ها را القا می کنند و تعیین کننده هستند.»، اظهار داشت: مؤسسۀ آیندۀ روشن (پژوهشکده مهدویّت) بعنوان نهادی حوزوی با توجه به ضرورت زمینه سازی و تحقق جامعه منتظر، اهمیت فرهنگ و نقش خطیر رسانه در فرهنگسازی و ایجاد جامعه زمینه ساز، موضوع هفتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت را به «راهبردها و راهکارهای رسانه زمینه ساز» اختصاص داده است.
وی افزود: از این رو از همه فرهیختگان و اندیشمندان داخلی و خارجی دعوت میشود ما را در این امر حیاتی با ارایه مقالات ارزشمند یاری رسانند.
سرپرست معاونت بین الملل موسسه آینده روشن محورهای این همایش را سه مورد عنوان کرد و افزود: محور اول این همایش با موضوع زمینه سازی به بحث در مورد زمینه سازی رسالت منتظران، موانع و آسیبهای زمینه سازی، ولایت فقیه و زمینه سازی، نقش حوزه و دانشگاه در زمینه سازی و شاخصهای فرهنگی جامعه و حکومت زمینه ساز میپردازد.
وی ادامه داد: محور دوم نیز در موضوع رسانه و زمینه سازی مباحثی در مورد رسانه و فرهنگ، ظرفیتها و محدودیت های رسانه، موانع و آسیب های رسانه، غرب، رسانه و زمینه سازی، مبانی، اهداف و شاخصهای رسانه زمینه ساز و کارکردهای رسانه زمینه ساز را مطرح میکند.
مسوول دبیرخانه همایش بین المللی دکترین مهدویت با اشاره به اینکه محور سوم این همایش با موضوع راهبردها و راهکارهای رسانه زمینه ساز است، گفت: راهبردها و راهکارهای رسانه برای ایجاد جامعه زمینه ساز، راهبردها و راهکارهای رسانه زمینه ساز در مواجهه با جنگ نرم، راهبردها و راهکارهای رسانه زمینه ساز در مقابله با آسیب های فرهنگی مباحثی است که پژوهشگران میتوانند در این بخش به تحقیق و ارایه مقاله در مورد آن بپردازند.
موسوی نسب گفت: پژوهشگران میتوانند برای کسب اطلاع بیشتر با در قم با تلفنهای ۱۵و ۷۸۳۳۷۱۴ با پیش شماره ۰۲۵۱تماس بگیرند و یا به پایگاه اطلاع رسانی این همایش به نشانی www.mahdaviat-conference.com مراجعه کنند.
وی افزود: علاقه مندان برای شرکت در این همایش میتوانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه دایمی همایش واقع در قم، خیابان شهدا، کوچه ۲۵ ، پلاک ۲۷ ، ساختمان شماره دو موسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) ارسال کنند.
موسوی نسب خاطرنشان کرد: پژوهشگران مهدوی برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مقالات دوره های قبل این همایش از تارنمای (سایت) همایش بین المللی دکترین مهدویت که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است، استفاده کنند.
انتهای پیام/گ/0/